győr

Találkozunk 2022-ben

A pontos időpontért látogass vissza hozzánk a jövő év elején!

Kapusok
Jelentkezők (max 5 fő) 0%
Játékosok
Jelentkezők (max 15 fő) 100%

Frissítés: A Tábor programja változott, így a továbbiakban csak egy opció elérhető, mégpedig a június 26-30.ig.

Itt az idő hogy bizonyítsd!

A BB Skills Adult Hockey camp egy szuper lehetőség arra hogy tovább fejlesszétek hockey tudásotokat függetlenül attól hogy milyen szinten vagytok. Amikor megszületett a gondolat egy gyerektáborral kapcsolatban pár évvel ezelőtt, szinte biztosak voltunk abban hogy a látókörünket ki szeretnénk bővíteni felnőtteknek szánt táborral is. Mint ahogy a csapatunk tagjai mind professzionális háttérrel rendelkeznek legyen az válogatott szint, első osztály vagy első osztályban folytatott edzői munka, hiszünk abban, hogy a táborunk mindenki számára értékes és hasznos lehet.

Kiket keresünk?

A tervünk egy tábor létrehozása minden felnőtt korosztály számára, akik erősen motiváltak abban, hogy egyedi hokiélményben legyen részük. Csapatunk lelkesen várja, hogy elkezdhesse a munkát a jégen és azon kívül, ahol sok izgalmas és egyben kemény feladatokkal teli napotok lesz.

A csoportok kiválasztása, intenzitása és nehézségéki foka az első edzés után kerül kialakításra, tudás és tapasztalat szerint. (kezdő, közepes, haladó)

Amit ajánlunk:

Segítünk megadni azokat az alapokat amelyet nem sikerült elsajátítani, edző hiánya vagy későnkezdés miatt . A korcsolyazas az alapja mindennek, utana korong kezelés amiket azért fejlesztenénk hogy magabiztosságot adjanak a jegen és el tudjátok kezdeni fejleszteni a többi részét is a játéknak. Gyorsabb helyzetfelismerés, pontosabb passzok vagy jó döntéshozatal a kapu előtt. A célunk nem is lehet más, mint hogy segítsünk ezek megszerzésében. Gondolkozz és passzolj gyorsabban, légy ott ahol a korong lesz, használd ki jobban a gólszerzési lehetőségeket, védekezz hatékonyabban, vagy élj a lehetőséggel emberelőnyben. Egyedi gyakorlataink célja a játék és az  egyéni szerepkörök átfogó megismertetése.

Feladatok/gyakorlatok:

Legalább 2-3X fogunk jégen dolgozni naponta. Rendelkezésünkre áll lövőpad hogy pontosítsunk a célzásodon, mialatt a korigép (skate mill) segít felfedni hibás technikákat amikről eddig nem volt tudomásod. Az igaz hogy már nem vagyunk gyerekek, de mi hiszünk abban hogy hibáinkat képesek vagyunk kijavítani kemény munkával és kitartással. Beiktatunk elméleti órákat is ahol tételesen, elméletben átvesszük a helyezkedést, néhány fontos szabályt és sok más játékhoz kapcsolódó témát.

Egy nap részleteseN:

Erő és állóképesség

A délelőtt folyamán különböző elemekre fókuszálunk, mint például a stabilitás, korong-kezelés vagy koritechnika skatemill-ben. Az óra célja hogy jobb koordinációval rendelkezzünk a jégen és magabiztosabban birtokoljuk a korongot.

1. Jeges

Az első jeges edzés elsődleges célja a korcsolya-technika fejlesztése koronggal és korong nélkül. Ezek után a jól megérdemelt ebéd vár mindenkire.

Délutáni száraz edzés és a 2. jeges.

A megfelelő mennyiégű regeneráció után, újra szárazon folytatódik a munka. Korong-kezelés majd megkezdjük a 2. jeges edzést. Itt elsődlegesen a játék-elemek gyakorlása lesz, mint például helyezkedés, korongátvétel és gyors döntéshozatal.

Esti program

Az esti programok szabadok: lehet pihenés, séta a városban vagy egy gyors meccs a srácok között. Amihez kedvetek van:)

Válaszd a neked megfelelőt

Minden csomagra visszafizetési garanciát vállalunk! Lásd GYIK!

 

A jelentkezők maximális létszáma 25 játékos és 5 kapus!

alap

€400

2 jeges edzés (+ 1 opcionális) 2 x 75 perces edzések

Egyéni jegesedzést kapusoknak

2 száraz edzés naponta: konditerem / lövőpad / skatemill / korongkezelés

Mez, rövidnadrág, poló, sapka

Ebéd és két alkalommal snack

Elméleti oktatás

Alap

400 euro: 5 napos tábor ebéddel.
Ez azoknak nyújt megoldást akik a közelben laknak és otthon alszanak, reggeliznek tehát nincs szükségük szállásra és a kaját is maguk oldják meg. Ez a csomag elsősorban helyieket, közelben lakókat céloz meg akik a szállást maguk szeretnék rendezni.

pro

€550

2 jeges edzés (+ 1 opcionális) 2 x 75 perces edzések

Egyéni jegesedzést kapusoknak

2 száraz edzés naponta: konditerem / lövőpad / skatemill / korongkezelés

Mez, rövidnadrág, poló, sapka

Reggeli, ebéd, vacsora és ezdések között két alkalommal snack

Elméleti oktatás

Szállás - ETO sport kollégiumban (2 ágyas szobák)

pro

550 euro: 5 napos tábor reggelivel, ebéddel, vacsorával és szállással.
Ezzel szeretnénk egy olyan csomagot nyújtani azok számára akik távolról, netán külföldről érkeznek hozzánk azzal a szándékkal hogy minden egyéb ügyintézést ránk bíznak, legyen az szállás vagy étkeztetés. Természetesen ebbe beleértendő a napközbeni energiapótláshoz szükséges összes étkezések valamint a szállás, amit két ágyas szobák formájában tudunk biztosítani.

Támogatóink:

Kapcsolat:

Ha kérdésed van, keress minket!